ZERO GENTAR..!!!


SATU NAMA PROGRAM YANG MANA SAYA DIJEMPUT OLEH KELAS KO-PENGUCAPAN AWAM UNTUK MENYAMPAIKAN CERAMAH MENGENAI TAJUK TERSEBUT.. CERAMAH YANG SAYA SAMPAIKAN ADALAH MENGENAI CARA UNTUK MENANGANI PERASAAN GEMENTAR DAN GEMURUH SEMASA BERUCAP DI KHALAYAK RAMAI..

BERMULA PADA JAM 8.30 PAGI DAN BERTEMPAT DI BLOK UTHMAN O1/02 (16 OKTOBER 2010).

PENGLIBATAN PESERTA ADALAH TERDIRI DARIPADA PELAJAR IJAZAH USULUDDIN DGN KAUNSELING, IJAZAH DAKWAH DAN JUGA IJAZAH SAINS SOSIAL.. KESEMUA MEREKA ADALAH DARIPADA SEMESTER SATU. PROGRAM YANG CUKUP BAGUS, PENGANJURAN YANG CUKUP BAIK DAN PENGLIBATAN YANG CUKUP MEMBERANGSANGKAN.. SYABAS DARIPADA SAYA UNTUK ANDA.. DIHARAPKAN ANDA DAPAT MENJADI PERFORMER YANG BERKALIBER DAN BERKARISMA, BERANI KE MEDAN JUANG DAN MEMPUNYAI JATI DIRI MUSLIM YANG KUKUH.. SETINGGI-TINGGI PENGHARGAAN BUAT PENGANJUR, TERUTAMANYA CIK AIN NAJWA & CIK FARHANAH..

INI ADALAH CENDERAHATI TANDA TERIMA KASIH PIHAK PENGANJUR KEPADA SAYA ATAS CERAMAH.. ALHAMDULILLAH.. ADA JUGA KENANGAN DARIPADA UNISZA UNTUK SAYA TUNJUKKAN PADA ANAK-CUCU NANTI.. HEHE


Advertisements

3 responses to “ZERO GENTAR..!!!

  1. bebanyak2,beribu2,berjuta2 terima kasih kepada semua yang terlibat…kita lah yang menetukan siapa diri kita….kita terHEBAT.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

w

Connecting to %s